Size uygun Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobili, Otomol’da hızlı ve kolayca bulun.

Mercedes-Benz Certified güvencesi ile Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobillere uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Bayilerimize ait Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil havuzumuzu tarayabilir ve size özel ayrıntılı arama yapabilirsiniz. Aradığınız otomobilin modelini, fiyat üst limitini, model yılını ve bulunmasını istediğiniz bölgeyi veya bunlardan sadece size uygun olanlarını seçerek aramınızı yapın, seçiminizi bulun.

Size uygun bir otomobil bulduğunuzu düşünüyorsanız, bayimize ulaşarak beğendiğiniz araca ait onaylı servis geçmişi ve özel finansman seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Mercedes-Benz Certified Markasının Sunduğu Avantajlar

Mercedes-Benz Certified, sunduğu avantajlarla tercih edeceğiniz kullanılmış otomobili size aynı ilk günüymüş gibi hissettirir.

  • 24 ay süreli ücretsiz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi
  • 6 Yaşını geçmemiş ve 120.000 km altındaki tüm Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller için 24 ay geçerli Onarım Güvencesi sağlanır.

    Dipnot: Mercedes-Benz, kullanılmış otomobil onarım güvencesi hizmetini herhangi bir sigorta şirketi üzerinden değil, direkt olarak vermektedir. 24 ay onarım güvencesi hizmeti 6 yaşını geçmemiş ve 120.000 km altındaki Mercedes-Benz marka (Mercedez-Benz Certified kapsamı) modeller için geçerlidir. 24 ay süresince aracın tüm bakım hizmetleri Mercedes-Benz Yetkili Servislerinde gerçekleştirilmelidir.


  • 24 saat Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti
  • İhtiyaç duyulan durumlarda, 7/24 faydalanabileceğiniz yol yardım hizmeti mevcuttur.


  • Mobilo Hizmeti
  • Dipnot: Mobilo Bu kapsamdaki otomobillerin periyodik bakımının Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi tanımlanmadan önce veya sonra yetkili servislerde 1 kere yapılması ile birlikte (Önceki bakimları düzensiz olsa dahi) Mobile hakkı koşulsuz olarak 12 ay süresince yenilenir, bunu takipen aracın her periyodik bakım amaçlı yetkili servis girişi bu süreci aracın trafik tescil tarihini takip eden 30 yıl süreye kadar yenilenebilir.


  • Ayrıntılı teknik kontrol
  • Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller, ayrıntılı teknik kontrollerin ardından satışa sunulur. Tüm Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller ilgili kontrollere tabi tutulur.


  • Özel finansman ve kasko koşulları
  • Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller özelinde finansman ve kasko koşulları müşterilerimizin hizmetindedir.


  • Her marka ve yaşta otomobille takas imkanı
  • Her marka her yaş otomobil ile alt takas imkanı müşteriye sunulur.



Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi

Mercedes-Benz Certified kapsamındaki 24 ay süreli ücretsiz onarım güvencesi hizmeti kilometre sınırı olmaksızın Mercedes Benz Türk bayilerinde sunulur.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi geçerlilik süresi Sertifikalı Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobiller için noter satış tarihi ile başlar ve bu tarihten itibaren 24 ay sonra sona erer.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi kapsamında, aracın motoru, dişli kutusu (Otomatik şanzıman ve tork dönüştürücüsü dahil), tahrikli aksların güç aktarım parçaları, şaft, elektrik elektronik donanımı (Kumanda kutuları ve tesisat) orijinal audio/video sisteminde meydana gelen arızalar, bu sertifika kapsamında belirlenmiş şartlar dahilinde ücretsiz olarak anılır.

Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi’nin koşullarının geçerli olabilmesi için, aracın kullanılmış otomobil olarak satın alındığı tarihten itibaren, tanıtma, kullanma ve bakım kılavuzlarında belirtilen periyodik bakımlarının üretici tarafından belirlenmiş periyotlarda ve kaporta dahil tüm onarım işlemlerinin Mercedes-Benz yetkili servislerince yapılması gereklidir.

Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi hizmetleri Türkiye sınırları içindeki tüm Mercedes-Benz yetkili servisleri tarafından verilir.

Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi geçerlilik süresi içinde aracın satılması halinde tüm haklar yeni mülk sahibine devredilir. Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi, aracın güç aktarım elemanları (Motor, dişli kutusu, tork dönüştürücü, aks tahrik sistemleri, şaft), elektronik donanım, orijinal audio/video sistemleri için geçerlidir.